fordires logo

                                                                 logos top

 

postgrau direcció centres educatius

JorDi-2017

El Projecte de Direcció en l'Accés al Càrrec

Palafrugell. Baix EmpordàEl dia 11 de novembre de 2017 al Teatre Municipal de Palafrugell es dugué a terme la Jornada de Direcció 2017 centrada en “El Projecte de Direcció en l’accés a la direcció d’un centre educatiu.

Hi assistiren més de 250 docents i directius d’arreu de Catalunya i d’altres CC.AA. de l’estat espanyol.

La trobada és organitzada pel Vicerectorat de Recerca de la Universitat de Girona , el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Palafrugell.

La jornada se centra en l’anàlisi del processos d’accés a la direcció dels centres educatius públics (a través d’un procediment selectiu) des de la perspectiva dels diversos sectors que hi intervenen. S’aportaran el resultats d’una recerca realitzada prèviament.

A la sessió de la tarda, que es realitzarà a l’Escola Torres Jonama i a l’Institut Frederic Martí Carreras, s’hi exposaran experiències i projectes d’innovació que s’estan duent a terme en diversos centres. També s’exposaran estudis i comunicacions vinculades amb la temàtica de la Jornada. S’han presentat un total de 25 comunicacions que s’exposaran en diverses taules.

En acabar es realitzarà la visita guiada “Un volt a la Muralla”. L’endemà hi hagué un recorregut turístics pels llocs emblemàtics de la Costa Brava i un dinar de comiat.

 

 

 

patrocini jordi

Search