fordires logo

                                                                 logos top

 

 

CONÈIXER I COMPRENDRE EL MODEL DE DIRECCIÓ

BARCELONA, 24 DE FEBRER DE 2018  

 

Exercir la direcció d’un centre educatiu públic és com jugar a handbol. Surts a la pista i, al principi, tot sembla molt senzill: es tracta de passar-se la pilota, xutar i fer gol. A mesura que t’endinses en el joc observes que, darrera allò que semblava simple, s’hi amaguen conceptes, tècniques i tàctiques complexes: defensa avançada, doble pivot, pressió, blocatge, fly, joc passiu, vaselina, passadís de seguretat, llançament rectificat, dobles, passes, exclusió, porter-jugador... Aleshores t’adones de la importància de conèixer en profunditat les normes del joc; no es pot jugar a handbol amb regles de basquet.

Amb la direcció succeeix quelcom semblant. Al començament, sembla que es tracta d’organitzar el centre d’acord amb les instruccions rebudes per tal que la vida escolar discorri amb placidesa. A mesura que transcorre el temps observes que el joc és més complex, que res no és allò que aparentava; prens consciència de la necessitat de comprendre en profunditat les normes del joc, és a dir, el model directiu. Aleshores, t’adones que no hi ha un únic reglament sinó que admet interpretacions divergents: la realitat és polièdrica.

La sessió formativa es proposa contribuir a la construcció d’uns fonaments sòlids damunt dels quals bastir l’exercici de la direcció de centres educatius per tal d’afrontar els dilemes i les situacions quotidianes que constitueixen l’essència de la feina.

 

Com Arribar-hi?

  • Tren + Metro
  • Tren + A peu
  • Metro. Línia Blav
  • Autobús
  • Cotxe
  • Pàrquings
  • Dinar

 

trenmetro

Tren + Metro

 

Arribeu fins l’estació de Sants. Preneu la línia 5 (Blava) de metro en direcció a Cornellà Centre. Baixeu a l’Estació de Badal

 

 

 

trenpeu

Tren + A peu

 

Arribeu fins l’estació de Sants. Sortiu de l’estació per la plaça Joan Peiró. Agafeu el Passeig de Sant Antoni fins la Plaça de Sants. Agafeu el carrer de Sants en direcció a Esplugues. A l’altura de l’estació de metro de Badal, preneu el carrer Carreres i Candi fins que trobareu el carrer Canalejas i l’Institut Lluis Vives.
Temps aproximat: 20 minuts

 

 

L5 metro barcelona 695x437

Metro. Línia Blava

 

Baixeu a l’estació Badal .Preneu el carrer Carreres i Candi fins arribar al carrer Canalejas i a l’Institut Lluis Vives.
Temps aproximat: 5 minuts

 

 

 

busf

Autobús

 

Els autobusos V3 i 70 tenen parada a la Rambla de Badal
Els autobusos 50, D20, N2 i N14 tenen parada al carrer de Sants, prop de l’estació de Badal

 

 

 

cotxef

Cotxe

 

Des de la Plaça d’Espanya, preneu la carretera de Sants. Avanceu fins els números 349 (senars) o 288 (parells). Trenqueu a l’esquerra pel carrer Carreres i Candi. Des del carrer Carrreres i Candi podreu accedir als aparcaments indicats

 

 

 

parkinf

Pàrquings

 

Des del carrer Carreres i Candi podeu accedir a 3 pàrquings propers
Pàrquing Viajeros. C/ Carreras i Candi, 65. Tlf 618 70 79 70
Pàrquing Hicasa. Carrer de Casteràs, 49, Tlf 934 22 90 19
Pàrquing Arques. Carrer de Begur, 32. Tlf 607 78 55 75

 

 

 

dinarf

Dinar

 

L’organització de la Jornada haurà pactat un lloc per dinar, a un preu raonable, als restaurants propers. Es farà una previsió de lloc abans del descans. És una bona manera de fer relacions i de culminar l’activitat formativa.

Search